Rólunk

Import és Nagykereskedelem

kep

A Hunkerim Kft-t két magánszemély alapította 2011-ben és gres padlólapok importjával és nagykereskedelmével foglalkozik. Az építőipart is súlyosan érintő 2008-ban kitört pénzügyi válság akkoriban tetőzött, mi pedig ebben, a vállalkozások számára negatív piaci környezetben vágtunk bele cégünk felépítésbe.

Célunk akkor az volt, hogy a nemzetközi kapcsolatainkat és a távol-keleti térséggel folytatott kereskedelemben korábban megszerzett tapasztalatainkat arra fordítsuk, hogy leendő partnereinknek versenyképes alternatívát tudjunk nyújtani a piacon kapható burkolatok hatalmas kínálatában.

Korábbi karrierünk során számos esetben jártunk a távol-keleti térség országaiban így magabiztosan és a helyi sajátosságokat ismerve tudtuk a lehető legjobb és legmegbízhatóbb gyártókat kiválasztani, amelyek termékeit forgalmazni terveztük. Az évek során a térség ismert és elismert, nagy múltú gyártóival kötöttünk beszerzési megállapodást.

Jól tudjuk, hogy a versenyképes árak mellett talán még fontosabb a megbízható, első osztályú minőség, hiszen egy hosszan felépített partneri kapcsolat hirtelen véget is érhet egy hibás teljesítés, egy hibás termék miatt, az addig felépített kölcsönös bizalom köddé válhat.

Gyártóink többnyire olasz technológiát, spanyol és olasz dizájnt használnak kombinálva ezt a helyi alapanyagok és energiaárak alacsony szintjével. Ezért tudjuk minőségi termékeinket versenyképes árakon, kompromisszumok nélkül forgalmazni. Egyes padlólapjainkat már 2011. óta forgalmazzuk egyetlenegy minőségi kifogás nélkül.

Célunk, hogy termékeink azonnal, raktárról elérhetőek legyenek illetve nagyobb projektek esetén a gyártókkal együttmûködve gyors és megbízható megoldást tudjunk találni a felmerülő igényekre.

Viszonteladóink kéréseit, kérdéseit azonnal megválaszoljuk, függetlenül a rendelt mennyiségtől, minden megkeresést egyforma figyelemmel kezelünk. Amennyiben lehetőségünk van rá, minden kérésnek igyekszünk eleget tenni.
Kistarcsán található raktárunkban minden munkanap 8-16 óra között lehet a megrendelt és visszaigazolt árut átvenni.

VISZONTELADÓI REGISZTRÁCIÓ
DIC60415 (4)

Miért minket válasszon?

A gres padlólapok préseléses eljárással készülnek, alapanyaguk kőagyag, nagy nyomáson sajtolják, ezért nagyon alacsony a vízfelvevő képességük. A gres padlólapokat, mázas és teljes anyagában színezett kivitelben is gyártják.

MEGBÍZHATÓ CÉG

A megbízhatóság elsődleges szempont részünkről, ügyfeleinkkel és partnereinkkel ennek szellemében kívánunk együttmûködni, hogy a kölcsönös bizalom mindig fennmaradjon.

MINŐSÉGI PADLÓLAPOK

Csak első osztályú minőségû termékeket kínálunk, számunkra ez a legfontosabb; egyes padlólapjainkat már 2011. óta forgalmazzuk egyetlenegy minőségi kifogás nélkül.

VERSENYKÉPES ÁRAK

Gyártóink többnyire olasz technológiát használnak kombinálva ezt a helyi alapanyagok és energiaárak alacsony szintjével. Ezért tudjuk termékeinket versenyképes árakon forgalmazni.

Termékeink széles választékával várjuk

Beltéri padlólapok 100%
Kültéri padlólapok 100%
Mázas padlólapok 100%
Mázatlan padlólapok 100%
Fényes padlólapok 100%
Matt padlólapok 100%
Polírozott padlólapok 100%

Az Ügyfelekért vagyunk

Ha minden kérdését megválaszoltunk a beépítés helyének környezeti tényezőivel kapcsolatosan, jöhet az anyagválasztás. A csempék és padlólapok, anyaguk és gyártástechnológiájuk miatt, néhány sajátos tulajdonsággal rendelkeznek. Ezek közül a legfontosabbak a felhasználás helyével állnak szoros összefüggésben.

A legkedveltebb és leggyakrabban felhasznált padlólapok közé tartoznak a mázas kerámialapok. Ezek természetes anyagok keverékéből készülnek. A padlólapok felületét mázazzák, ezzel teszik kopásállóbbá és szinte vízhatlanná. Ezek a mázas padlólapok.

A gyártástechnológiából adódóan magas kopásállóságúak, csiszolt kivitelben hasonlítanak bizonyos természetes kövekhez. A mázazott felületû gres padlólapok fagyállóak, azonban kopásállóságuk a máz minőségétől, a lapok színétől is nagy mértékben függ. A sötétebb színek, alacsonyabb kopásállósággal bírnak.

HUNKERIM Kft. küldetése, hogy segítsen megvalósítani az Ön által megálmodott dizájnt.

Első osztályú minőség
Olasz és spanyol dizájn
Nemzetközi tapasztalat
Gyors megoldások

Célunk, hogy nem csak szép, de tartósan tetszetős otthont varázsoljunk Ügyfeleink számára.

KAPCSOLATFELVÉTEL

Oldal megosztása: