Viszonteladói regisztráció

Legyen megbízható partnerünk

Viszonteladóink kéréseit, kérdéseit azonnal megválaszoljuk, függetlenül a rendelt mennyiségtől, minden megkeresést egyforma figyelemmel kezelünk. Amennyiben lehetőségünk van rá, minden kérésnek igyekszünk eleget tenni.

A kérdőív kitöltését követően 24 órán belül visszaigazoljuk a regisztrációt minden eddigi viszonteladói partnerünknek. Ha még nem vásárolt nálunk és nem viszonteladó partnerünk, akkor a megadott telefonszámon visszahívjuk, hogy egy személyes találkozón tudjunk bemutatkozni és megismerni tisztelt leendő partnerünk igényeit. Regisztrált viszonteladói partnereink láthatják a mindenkori aktuális nettó viszonteladói árakat, az aktuális készlet információt, valamint a termékhez tartozó dokumentumokat is tölthetnek le (pl. Teljesítmény nyilatkozat, vásárlói tájékoztató, stb.) Automatikusan értesülhetnek akcióinkról.

VISZONTELADÓI REGISZTRÁCIÓ

Kérdése van?
Hívjon most!

+36 70/637-6833

+36 70/635-6833

Töltse ki az itt látható űrlapot és regisztráljon adatbázisunkba, és legyen viszonteladó partnerünk! Ha bármilyen kérdése van, hívjon a fenti telefonszámon, munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére.

Minőség és dizájn

PADLÓLAPOK SZÉLES VÁLASZTÉKA VÁRJA

Jól tudjuk, hogy a versenyképes árak mellett talán még fontosabb a megbízható, első osztályú minőség, hiszen egy hosszan felépített partneri kapcsolat hirtelen véget is érhet egy hibás teljesítés, egy hibás termék miatt, az addig felépített kölcsönös bizalom köddé válhat. Gyártóink többnyire olasz technológiát, spanyol és olasz dizájnt használnak kombinálva ezt a helyi alapanyagok és energiaárak alacsony szintjével.

TERMÉKEINK MEGTEKINTÉSE

Oldal megosztása: